VI ÄR TILLBAKA

Vi vet att ni har saknat oss och att vi inte har bloggat på ett långt tag ! Efter all tjöt så ska vi äntligen se till att skriva minst 3 inlägg i veckan (hoppas tjejerna går med på det hohooho)

Idag hade vi brottning och det blev lite doppboll som uppvärmning i början, det gäller att doppa bollen fram genom att passa och sedan nicka in bollen i väggen och det gäller också att se upp för att inte hoppa in i väggen och de "stora" grabbarna, händer väll att man ramlar omkull ibland hehe! Det blev iallafall ett roligt pass idag.

Längtar redan tills nästa :)På bilden har vi: malin, mattias vår tränare, lilla tatiana som snart fyller år och vår tränare murray som gillar att säga "ducka"

fotograf: isabell ,
och även jag som skriver nu!


Kommentarer
Anonym

hahah issa du såg väl vad som hände när jag sprang in i en kille;) hahah

2011-02-22 @ 16:50:01
Anonym

åh kolla så biffig jag ser ut med a´haha

2011-02-22 @ 20:12:09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bbkwrestlerss

Vi är 3 tjejer vid åldern 17,18,21 som precis har börjat blogga! Vi brottas fristil i Borås brottarklubb så här skriver vi mycket om träning, tävlingar och annat kul inom brottning och lite annat som händer utanför. Vi alla går i skolan, Malin studerar sjuksköterska på högskolan och isabell och tatiana går på gymnasiet. Vi lärde känna varandra inom brottningen och är nu väldigt nära och kära vänner ! Vi lever nu livet och inget kan stoppa oss

RSS 2.0