Hej!

Glömde medela att det blev silver för lisa och brons för stine på nordiska :D Jätte kul verkligen!

Nu är det inte heller många veckor kvar tills sommaravslutningen, på torsdag och fredag är vi lediga och på måndag nästa vecka är det ungefär 2 veckor kvar wiho! Direkt när skolan har slutat ska jag och tatiana sommarjobba som tränare till barn inom brottning i 4 veckor, det kommer inte bara vara brottning utan det kommer vara olika aktiviteter under hela sommaren :)det ska bli kul! har liksom aldrig sommarjobbat innan förutom med min mamma haha:)

Ikväll blir det träning, och i måndags körde vi utomhusträning i regn.. hade lite ont i magen då så kunde inte ge hundra procent men vi fler än förra veckan som hängde på och det såg ut att gå bra för dom!
Vi började springa mot en plats där det finns skog och olika typer av backar. Påvägen dit stannade vi och tränade armar mot cykelställ och fortsatte därefter springa, sedan sprang vi upp för världens brantaste backe.. några klarade att springa upp för hela men jag varierade med att gå o springa för det kändes i benen redan efter 6meter. Sedan gjorde vi andra övningar då vi sprang 200meter x 3, sprang upp och ner för korta uppförsbackar 6gånger, arbetade med stockar, rep, bildäck som vi knöt fast runt magen med rep och sedan sprang :)

Idag blir det nog brottningspass skulle jag tro, jag har faktis längtat efter det! Ska ta och stänga ner datorn nu och vila lite, ha det bäst sålänge
/isabell
Bilder från förra åretKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bbkwrestlerss

Vi är 3 tjejer vid åldern 17,18,21 som precis har börjat blogga! Vi brottas fristil i Borås brottarklubb så här skriver vi mycket om träning, tävlingar och annat kul inom brottning och lite annat som händer utanför. Vi alla går i skolan, Malin studerar sjuksköterska på högskolan och isabell och tatiana går på gymnasiet. Vi lärde känna varandra inom brottningen och är nu väldigt nära och kära vänner ! Vi lever nu livet och inget kan stoppa oss

RSS 2.0