Träningsläger i Huskvarna

Malin här:D
I helgen var jag på träningsläger i Huskvarna. Det blev bara jag från Borås som följde med. Murray var tränare. I min grupp så var vi ungefär 17 tjejer som kom från Göteborg, Huskvarna, helsingborg mm. Det var två pass på lördagen. Då var det mest teknik. Murray kan verkligen massa grepp från alla möjliga sitationer. Han är verkligen jätteduktig, det är liksom grepp man har användning av. Det var skitkul att umgås med tjejerna på lägret med vi hade väldigt roligt. På söndagen hade vi matchpass. Det var jobbigt men jag börjar få upp mitt flås nu.

borås brottning!

Hallåå!
Idag har det gått undan! Vi har haft lite mer än 17 brottartjejer nere i brottarhallen från lite överallt som kom ner för att brottas! Tränarna hade bestämt och pratat runt om att ha liknande matchpasser sista torsdagen varje måndag och idag var det den första för denna månad! Alla körde på riktigt bra och man fick upp flåset, iallafall jag! Det var två personer uppe på en matta hela tiden och det blev ca 6 matcher var mot olika tjejer om och om igen tills alla hade mötit varandra! Kan säga en grej och det är att jag redan har fått träningsvärk och jag som måste gå upp för en massa trappor imon! det kommer kännas i benen:(

                      Trevlig kväll fooolk! - isabell


ps! glömde säga att boråstidning var där och tog lite bilder och
annat så imon eller om nån dag kommer det stå om denna dagen i boråsbrottarklubb!
Hoppas ni kan läsa om det:D!

att vara brottare ;)

många har frågat mig hur det känns att vara brottare när man är tjej.
Om man få en snygg kropp och massa rutor, haha svaret är jaa men det bero på hur
man träna och hur man äter vad man äter för mat oså.. Det kännns så jävla bra att vara brottare
när man är tjej, brottning är verkligen något ni borde testa. jag började brottning för 4 och ett halv år sen
och jag ångra mig att jag inte började tidigare, så kuul är det med brottning. inom brottningen så känner mig sig så tryg och älskad av alla andra brottare allting känns så jävla gött när man är på tävlingarna och träningsläger.
brottning har verkligen förändrat mitt liv och jag är så jävla glad över det.
puss&kram tatiana

Brottar dags!

Om bara 45 minuter är det dags för träning! andra passet i veckan. Borde dra mig ner till klubben alldeles strax men är så trött vill bara sova för att det är så kallt ute åh så himla kallt! Undra om det blir tufft idag, roligt är det endåså alltid:D aja såhär får mitt inlägg sluta nu!

-Ha det så bra folk /  isabell!

saknar er

jag har inte träffat mina brottar brudar på tre dag saknar dom jätte mkt.  
jag har inte kunat träna brottning för jag har fotbollscup på lördag så måste
 träna fotboll denna veckan,oh plus jag har praktik nu jag jobba på kvällen oså.
men nästa vecka är jag tillbaka igen./ tatiana   pusss&kram

Brottning är sjukt kul

Malin hääär;)


Idag var det Issa, Lisa, Maria och jag som var tjejer på träningen. Vi körde fotboll som vanligt som uppvärmining. Sen hade vi staffetter, Sedan massa matcher. Det gick faktiskt riktigt bra på träningen idag för mig. Jag börjar få upp flåset igen, och jag fick in några riktigt bra dyk. Murray och jag pratade lite om när jag ska börja tävla, vilken tävling jag ska välja nu framöver. Det blir nu snart iallafall! Jag har haft ett uppehåll på ett år ungefär för de som inte vet. Ska bli nervöst att börja tävla igen men jag är så sugen!

Vi retade Maria idag, haha hon har fått blomkålsöra och det syns rätt bra! Coolt tycker jag det är;) Undra om hon får köra med öronskydd nu det är ju verkligen skitsnyggt..noot:P

Vi tjejer i klubben + Lisa då, Maria har kom på att  vi ska ha en tjejkväll och laga mat och bowla! Det är kul att man har träningskompisar man trivs ihop så bra med!

Ja det var allt för mig då för denna gång

PUSSOKRAM

malin och stig ;)

torsdagsträning med stig

Malin slår kyrss på Stig

Hallå isabell här:)

Då var man hemma från torsdagsträningen då vi bara är tjejer som brottas blandat med små och stora! Inte för att vi är så stora då men om man jämför med dom små så blir vi dom stora! Men iallafall alla körde på bra, kan väll ekänna att jag var lite slö men det tar jag igen på nästa veckas träningar! Annars var det lika kul att komma ner till klubben. Vid slutet körde vi lite "lekar" en grej  var att slå krysstag på dockan stig som ni kan se ovanför. Malin och de andra tjejerna var grymma utom jag som inte ens fick över han fast jag var nära! Ne nu ska jag inte säga för mycket:) Det kanske kommer upp en videofilm med malin när hon slår ett par kryss så ni kan få se hur det ser ut.

så det var allt för mig!

Vi Brudar i Borås Brottarklubb;)


Hej Malin här:D
Det här är mitt första blogg inlägg ever. Idag är jag helt öm i kroppen efter träningen. Murray som är vår jätteduktiga tränare körde på oss bra idag. Jag måste få upp min kondition och det är så jobbigt, önskar det fanns kondition att köpa på ica. Det är så roligt att komma till träningarna i Borås för jag känner mig verkligen som hemma. Tjejerna är alltid så glada och välkomnande när man kommer. Vi är ett väldigt härligt gäng!

Idag så spelade vi fotboll på uppvärmningen tjejerna mot killarna (vi hade robert i vårt lag med men skitsamma). Vi tjejer vann såklart=) 

bilder














såå här har ni dom andra bilderna från v-ås ;)







isabell bloggar

Hej allt folk !  Tänkte snabbt skriva en liten bit om mina söta & underbara tjejer Malin & Tatiana! Detta är första gången som jag bloggar, värsta häftigt! okej men nu tillbaka till ämnet, det finns inget bättre än att komma ner till brottningen och åka på ett kast utav dem. Man kan alltid skratta med dom oavsett vad. 3 gånger i veckan har vi träning blandat med svett och skratt, detta blev inte så långt men om ett tag kommer ni förstå vad jag menar så säger hej då sålänge!    - isabell

Hej allt folk !
Tänkte snabbt skriva en liten bit om mina söta & underbara tjejer Malin & Tatiana! Detta är första gången som jag bloggar, värsta häftigt! okej men nu tillbaka till ämnet, det finns inget bättre än att komma ner till brottningen och åka på ett kast utav dem. Man kan alltid skratta med dom oavsett vad. 3 gånger i veckan har vi träning blandat med svett och skratt, detta blev inte så långt men om ett tag kommer ni förstå vad jag menar så säger hej då sålänge!

- isabell

bilder



















mer bilder kommer in senare ;)

västerås

heej på er ;) igår så hade vi träning och träningen gick hur bra som hels för
alla oss tre. det blev en rätt så stenhård träning blev mkt svett osv. för er som inte
visste så åkte vi till västerås i helgen för tävling och det gick bra för alla. vi var 8 st brottare
från borås. vi ska lägga in lite bilder nu från västerås.

;)

Bloggen kommer att drivas utav tre starka brottare Malin, tatiana och isabell.
Varför vi har startat denna blogg är för att vi vill dela med oss om våra liv och
om vad vi gör på fritiden och lite mer, vi kommer skriva om hur det är att vara tjej och brottas
och vilka tävlingar vi är med på osv  ;) Om någon vecka eller om några dagar
 våran blogg ha färg och se mycket bättre ut, vi hoppas att ni kommer tycka om våran
blogg i framtiden, för själva tror vi att det kommer bli en mycket intressant och rolig blogg

Välkommen till min nya blogg!

bbkwrestlerss

Vi är 3 tjejer vid åldern 17,18,21 som precis har börjat blogga! Vi brottas fristil i Borås brottarklubb så här skriver vi mycket om träning, tävlingar och annat kul inom brottning och lite annat som händer utanför. Vi alla går i skolan, Malin studerar sjuksköterska på högskolan och isabell och tatiana går på gymnasiet. Vi lärde känna varandra inom brottningen och är nu väldigt nära och kära vänner ! Vi lever nu livet och inget kan stoppa oss

RSS 2.0