Hallåå

 isabell här, allting bra? Här är det iallafall toppen! Har precis haft en riktigt grym träning, kan säga att det känns i benen nu . . Plus+ att vi tjejer spöade killarna i doppboll på uppvärmningen ; )) grymma tjejer asså.
 Nu i helgen åker iallafall malin och tävlar Lady open och efter nästa helg åker vi alla tjejer+lillIda och några utav killarna upp till Falköping och tävlar. Det är en tvådagars tävling så hoppas alla kommer vidare enda till el finale ! Det ska iallafall bli kul!, FT-cupen som tävlingen är kallad har ju en ganska rolig invigning och såvidare :)Idag lägger jag upp bilder på våra mysiga bilfärder till tävlingar


 Lilla Ida, så inne i mobilen som ni ser


 Inte bara mobiler, även ISABELLS dator ;D


hurra hurra hurraaa,

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN TUFFING


Idag fyller Tatiana 17år, vem vet . . undra om hon har växt upp lite nu? Ne men vi älskar henne för den hon är och hoppas hon får världens bästa födelsedag dag!

kram / isabell och Malin

lite senare efter träningen

Efter onsdagsträningen

Jaha Malin, vad hände med Stig? Lämnad helt ensam ute på mattan. . .

kvälls inlägg idag då !

Kommer ni  ihåg Stig?

Vi testade att göra en liten videoblogg efter träningen idag och den blev ju helt okej asså!
Annars tränade vi i gymmet idag och tog det lite lugnt eftersom en av våra tjejer ska vara med i SM som är på lördag :) också för att det skulle bli hård träning imon !

I filmen ser ni : tatiana, malin och lite utav Henke som stajlar, även tränare för småttingar!

tiderna tillsammans

Eftersom det är ett nytt år nu hade jag tänkt att lägga ut ett par litesådär halvgamla bilder med oss från boråsbrottarklubb!


Dom som har växt mest här är ju killarna i mitten  ..

våran malin !


blå latar sig lite kanske? neje, aldrig!


En gång i tiden, då vi var gula


slut !

VI ÄR TILLBAKA

Vi vet att ni har saknat oss och att vi inte har bloggat på ett långt tag ! Efter all tjöt så ska vi äntligen se till att skriva minst 3 inlägg i veckan (hoppas tjejerna går med på det hohooho)

Idag hade vi brottning och det blev lite doppboll som uppvärmning i början, det gäller att doppa bollen fram genom att passa och sedan nicka in bollen i väggen och det gäller också att se upp för att inte hoppa in i väggen och de "stora" grabbarna, händer väll att man ramlar omkull ibland hehe! Det blev iallafall ett roligt pass idag.

Längtar redan tills nästa :)På bilden har vi: malin, mattias vår tränare, lilla tatiana som snart fyller år och vår tränare murray som gillar att säga "ducka"

fotograf: isabell ,
och även jag som skriver nu!

bbkwrestlerss

Vi är 3 tjejer vid åldern 17,18,21 som precis har börjat blogga! Vi brottas fristil i Borås brottarklubb så här skriver vi mycket om träning, tävlingar och annat kul inom brottning och lite annat som händer utanför. Vi alla går i skolan, Malin studerar sjuksköterska på högskolan och isabell och tatiana går på gymnasiet. Vi lärde känna varandra inom brottningen och är nu väldigt nära och kära vänner ! Vi lever nu livet och inget kan stoppa oss

RSS 2.0