ENJOY!

Hittade precis en liten berättelse som två av de minsta - Ida&kersin hade skrivit påväg till en tävling år 2009. Vad tycker ni? är den bra eller;) visst så hjälpte jag dom lite i slutet fast det blev aldrig klart eftersom alla somnade!


Lilla mälarcupen

Det var en gång en helg i början av november då nåra brottare åkte på en tävling långt bort i västerås. De hette Isabell, ida,kerstin ,moso ,tatiana ,maria och malin. Tränarna hette Mattias och Murray.

De var på väg till en tävling som hette lilla mälarcupen. Alla brottarna sa att det skulle bli kul att bo på hotell hotellet hette scandic hotell och alla ser fram emot emot gild men det kan gå dåligt men vi hoppas att alla tar hem guild en i f/y 32 kilo f/y 42 kilo kvu 56 kilo kvu 56 kilo kvj 55 pojk 59, malin ska cocha oss alla. Borås hoppas nu på ett lag pris för det förstänar ett gott lag som har kämpat så hårt på träningarna.

Efter den långa bilturen i fyra timmar och invägningen som gick bra fick alla brottare äntligen äta. Sedan åkte de till hotellet och åt en massa mat. Efter en lång måltid var det bara att ta det lugnt för dagen efter var det dags för fight! På lördagen tidigt på morgonen efter frukost buffen på scandic hotell åkte de vidare till hallen där de skulle brottas. Det var ingen lite hall må jag säga och fllt med brottare var det av alla sorters storlekar.

SNIPP SNAPP SLuuUT SÅ VAR DENNA BROTTAR SAGAN SLUT!/isabellKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bbkwrestlerss

Vi är 3 tjejer vid åldern 17,18,21 som precis har börjat blogga! Vi brottas fristil i Borås brottarklubb så här skriver vi mycket om träning, tävlingar och annat kul inom brottning och lite annat som händer utanför. Vi alla går i skolan, Malin studerar sjuksköterska på högskolan och isabell och tatiana går på gymnasiet. Vi lärde känna varandra inom brottningen och är nu väldigt nära och kära vänner ! Vi lever nu livet och inget kan stoppa oss

RSS 2.0