äntligen helg

Höll på att ladda upp en massa bilder från västerås men så råka jag trycka på en knapp så allt försvann :( Orkar faktis inte göra om det, blir suur när sånt händer haha

Just nu praktiserar jag på ett ställe där de säljer bröpllopsklänningar, bal-och festklänningar som jag ska göra 3 veckor till.. riktigt kul är det! synd bara att jag är så trött när jag kommer ner till träningarna men är iallafall glad över att jag hinner precis komma hem tills träningen börjar:)

Första helgen i December, om jag tänker rätt.. så mycket som lilla ida på brottningen har tjatat om det borde jag komma ihåg.. iallafall! första helgen i december är det brottarläger på hemmaplan:) bara tjejer,vilket kommer bli kul! berättar Mer om det senare(:


Ida till vänster

Malin hääär!

Heej! Det var ett tag sen jag bloggade här nu så jag tänkte det var på tiden! Jag kom precis hem från träningen, det är rätt sent jag vet. Vi tjejer brukar jämt sitta och babbla en massa efter träningen och även innan. Vi har alltid massa vi måste prata om och ta upp. Det brukar vara så att även om jag är på dåligt humör innan jag kommer på träningen så har det alltid blivit bättre efteråt när jag lämnat hallen. Jag tycker att träna är riktigt kul just nu och tjejerna och alla där gör det så mycket roligare! :D

blod, svett och tårar

Förlåt för att vi aldrig uppdaterade något efter fredagen! Var helt slut sen efter tävlingen i både kropp o hjärna. Det slutade iallafall med att Moso och lisa blev segrare, jag - isabell 4a, Ida och oskar 5a. Maria och Andrea kämpade bra i sina matcher:).

Avslutar med några bilder för är ganska trött nu med :( vi får låta bilderna tala denna gången!

Innan avfärd, matchande kläder
Nästa gång laddar jag bilder vi tog utanför mattan :)

västerås

hej nu sitter vi på hotel rummet i västerås, alla är invägda och taggade inför morgon dagen! Efter invägningen drog vi ner till stan och käkade thaimat, riktigt mättande var det! (det var starkt //andrea :D)

Imon blir det att vakna vid 7 och sedan dra ner till frukosten, matcherna börjar 9 så vi måste vara nere i tid för uppvärmning och så:)

Annars Håll tummarna för oss, vi lovar att göra vårt bästa!


Bilder kommer imorgon!

höstlov med mycket brottning

Hej :D
 Äntligen är det höstlov! För vissa inte, menmen det är riktigt skönt:)
 igår var det träning, vi var inte så många men jag  blev iallafall svettig, maria ledde uppvärmningen sen körde vi egen stretching på 5 minuter men då masserade vi varandra istället hihi ! sen började vi med lugna matcher för att komma igång och sen körde vi våra egna favorit grepp som vi gillar att göra när vi brottas:) och därefter avslutade vi med doppboll, mycket kul :)

På fredag så är vi 8 brottare + tränare + hejaklack(malin och stine :D) som åker upp till västerås för tävling! Tror vi skulle åka mot västerås runt 2 på dagen, gött att komma iväg tidigt.. fast resan tar typ 4 timmar så vi blir precis i tid till invägning o ringormskontrollen som börjar 6 om jag inte har fel!

Vi ska försöka uppdatera under helgen! Så håll utkik:)


Bjuder på en bild från förra tävlingen!

bbkwrestlerss

Vi är 3 tjejer vid åldern 17,18,21 som precis har börjat blogga! Vi brottas fristil i Borås brottarklubb så här skriver vi mycket om träning, tävlingar och annat kul inom brottning och lite annat som händer utanför. Vi alla går i skolan, Malin studerar sjuksköterska på högskolan och isabell och tatiana går på gymnasiet. Vi lärde känna varandra inom brottningen och är nu väldigt nära och kära vänner ! Vi lever nu livet och inget kan stoppa oss

RSS 2.0