borta bra hemma bäst

Då vart man hemma från en lång helg, det har varit riktigt kul måste jag säga ! alla gick bra matcher i helgen och det blev guld för Lisa och moso från klubben, riktigt härligt:) Nu taggar vi inför Mälarcupen som är nästa helg!

Lisa

Moso
Tatiana

Jag satte min trikå åt fel hål, märkte det precis när jag skulle upp på mattan.

Någon halv timma innan bilresan hemmåt! Mycket glada

TAGGA TÄVLING !
Vill bara säga att imorgon så åker vi mot skåne ! Det tar ca 2,5h dit vi ska och väger in oss Ja det gör vi direkt då vi är framme! Min fredag kommer iallafall på ett ungefär se ut såhär : Vakna i god tid, alltså inte trycka på snooze knappen på mobilen som jag alltid gör.. sedan ställa mig på vågen samtidigt som jag håller tummarna på att väga så lite som möjligt, springa till skolan som jag är bäst på ifall tiden är knapp, kanske dra upp till bastun och svetta av nåra kilo om jag nu behöver det, vi får se:) sen halv 5 åka upp mot tävlingen tillsammans med alla som ska tävla - tatiana, lisa, maria, moso, oskar ,  tränare + malin :D

Måste se till att packa klart allt jag behöver ta med mig, ska bli så bäst att bo på scandic hotel som vi ska göra hihi hotel frukosten är bara bäst, det vet jag att tatiana håller med mig om ;)!

Annars tycker jag ni ska hålla tummarna för oss i borås brooottning !

Seees /isa
Vi lägger upp inlägg under helgen

godkväll

Hallå där isabell här!

Vet att det var ett tag sedan vi la upp något! Men i helgen var det DM och en av våra små töser blev DM-mästarinna.. alltså hon vann guld:) så himla duktigt, ett stort grattis till Ida! Sedan på söndagen var det träningsläger, synd att jag inte berättade det innan annars kunde man gått dit och kollat på för det var här i boråshallen(för dom som bor i borås då) :)

Annars flyter allt på, det även en två dagars tävling denna helgen i Helsingborg så dit åker vi upp för att brottas.. tror vi blir 4 tjejer och killar det vet jag inte. Får hoppas det går bra och att alla sår läker tills dess, har ju fått världens smäll vid knät och det blir bara sämre men ska försöka smörja in det med en massa tigerbalsam och hoppas på det bästa! Och vikten, den är jag lite osäker på fast måste tänka positivt inget är ju omöjligt:) alltså om att gå ner i vikt!Nåra bilder:

Biffiga nog? eller behövs det hårdare träning?

chill efter träning

Glada tjejer

Träningsmatch

Hej alla fina människor där ute !

Det här är då videon som jag menade i förra inlägget :) En av våra tränare Murray som sparrar mot killen i rött, eller kan man säga sparrar när det gäller brottning? det kanske bara är inom boxning och sånt? någon som vet? Iallafall! ENJOYOm nån vecka eller två kommer något kul komma upp på bloggen, då jag(isabell) och tatiana har traskat runt i Boråshallen och haft för oss en massa underligheter, visst låter det spännande? avslöjar inget dock ännu så håll ut:) Resultatet kommer komma upp i videoformat!


Ni som inte vet vad Boråshallen är så är det en stor idrottshall där det tränas bl.a basket, handboll, tennis, cheerleading, boxning och massa andra sporter! och såklart vi brottare;)

titut isabell härHej! :), denna veckan har gått sjukt fort att man knappt hunnit göra något fast att man gjort det! ;D Förra veckan var väldigt seg, har varit trött och så men klarat mig fint! Det börjar nog bli dags att sköta sig på träningarna och köra järnet.. om man nu ska tävla behövs det verkligen:) Har inte så mycket och skriva idag men lägger upp en liten filmsnutt från ett brottarpass senare, så glöm inte att checka in igen om ett tag;)!


FOTOGRAF: STINE

Tatiana och Ida busar
Stenhårda tjejer;)!


En övning som vi skulle göra, denna bilden + bilden under är en bra förklaring på hur man ska göra, alltså knöböj med ena personen sådär knasigt haha

 

bbkwrestlerss

Vi är 3 tjejer vid åldern 17,18,21 som precis har börjat blogga! Vi brottas fristil i Borås brottarklubb så här skriver vi mycket om träning, tävlingar och annat kul inom brottning och lite annat som händer utanför. Vi alla går i skolan, Malin studerar sjuksköterska på högskolan och isabell och tatiana går på gymnasiet. Vi lärde känna varandra inom brottningen och är nu väldigt nära och kära vänner ! Vi lever nu livet och inget kan stoppa oss

RSS 2.0