Träningsmatch

Hej alla fina människor där ute !

Det här är då videon som jag menade i förra inlägget :) En av våra tränare Murray som sparrar mot killen i rött, eller kan man säga sparrar när det gäller brottning? det kanske bara är inom boxning och sånt? någon som vet? Iallafall! ENJOYOm nån vecka eller två kommer något kul komma upp på bloggen, då jag(isabell) och tatiana har traskat runt i Boråshallen och haft för oss en massa underligheter, visst låter det spännande? avslöjar inget dock ännu så håll ut:) Resultatet kommer komma upp i videoformat!


Ni som inte vet vad Boråshallen är så är det en stor idrottshall där det tränas bl.a basket, handboll, tennis, cheerleading, boxning och massa andra sporter! och såklart vi brottare;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bbkwrestlerss

Vi är 3 tjejer vid åldern 17,18,21 som precis har börjat blogga! Vi brottas fristil i Borås brottarklubb så här skriver vi mycket om träning, tävlingar och annat kul inom brottning och lite annat som händer utanför. Vi alla går i skolan, Malin studerar sjuksköterska på högskolan och isabell och tatiana går på gymnasiet. Vi lärde känna varandra inom brottningen och är nu väldigt nära och kära vänner ! Vi lever nu livet och inget kan stoppa oss

RSS 2.0