29/5

Hej allesammans :D

Synd att det börjar bli kallt nu:/ det som har varit så fint väder! Igår på utomhusträningen var vi ett stort gäng, det var även en hel del mygg! usch hatar det, men lyckades att inte bli biten som tur va hihi. Idag känner jag inte av någon träningsvärk som första gången vi började med utomhusträning, jag brukar annars få riktig värk i vaderna men idag mår kroppen bra!

I söndags åkte jag ner till hässletorg, de hade satt upp en brottarmatte utomhus för uppvisning av brottning så att människor kunde se.. jag och tatiana brottades lite med varandra, vi började med lite teknik som uppvärmning och sen körde riktig match. Jag måste säga att Det är en hel annan känsla att brottas utomhus än inomhus, och så hade vi så fint väder med så det var riktigt skönt. Hoppas vi kan brottas utomhus fler gånger :D

Ska strax ner till klubben för möte om sommarjobbet, tror det blir jag och tatiana som kommer jobba med varandra. mohaha det kommer gå riktigt bra! känner det på mig

Bilder från söndagen! Alla små killar var där med, tränarna också :)

PS PS PS NÄSTA VECKA PÅ TORSDAG ÄR DET SOMMARLOV !

Tjejträning

I torsdags var vi 4 tjejer som tränade jag, tatiana, lisa och malin, Våran tränare murray höll träningen.. och denna gången kändes det som vi körde hårdare än vanligt, men det var nog så bara för att vi alla var i samma viktstorlek och få personer. Vi hann nog köra en hel del under träningen, blandade övningar med snabbhet och övningar då hjärnan kom till användning.. ett exempel på huvudträning var att vi skulle stå och jobba med snabba ben på samma plats och sen när murray klappade 1 gång skulle vi hoppa ner på mage och när han klappade två gånger skulle vi ner på rygg haha ganska kul faktis när någon gör fel :D

Det var hockey den dagen så nåra ville hem tidigare, så träningen avslutades med att vi skulle springa intervaller.. som kan  vara det jobbigaste som finns ibland! Vi började springa fram och tillbaka 4 gånger snabbt och sedan 3 och sen 4 igen.. kommer inte riktigt ihåg hur många gånger vi sprang men kommer iallafall ihåg att jag fick den sista bestraffningen för att jag kom sist ! 10 situps.
Hade faktis träningsvärk dagen efter !


Här kör vi "gubben", en börjar i mitten och går match mot alla sen byter man.

Hej!

Glömde medela att det blev silver för lisa och brons för stine på nordiska :D Jätte kul verkligen!

Nu är det inte heller många veckor kvar tills sommaravslutningen, på torsdag och fredag är vi lediga och på måndag nästa vecka är det ungefär 2 veckor kvar wiho! Direkt när skolan har slutat ska jag och tatiana sommarjobba som tränare till barn inom brottning i 4 veckor, det kommer inte bara vara brottning utan det kommer vara olika aktiviteter under hela sommaren :)det ska bli kul! har liksom aldrig sommarjobbat innan förutom med min mamma haha:)

Ikväll blir det träning, och i måndags körde vi utomhusträning i regn.. hade lite ont i magen då så kunde inte ge hundra procent men vi fler än förra veckan som hängde på och det såg ut att gå bra för dom!
Vi började springa mot en plats där det finns skog och olika typer av backar. Påvägen dit stannade vi och tränade armar mot cykelställ och fortsatte därefter springa, sedan sprang vi upp för världens brantaste backe.. några klarade att springa upp för hela men jag varierade med att gå o springa för det kändes i benen redan efter 6meter. Sedan gjorde vi andra övningar då vi sprang 200meter x 3, sprang upp och ner för korta uppförsbackar 6gånger, arbetade med stockar, rep, bildäck som vi knöt fast runt magen med rep och sedan sprang :)

Idag blir det nog brottningspass skulle jag tro, jag har faktis längtat efter det! Ska ta och stänga ner datorn nu och vila lite, ha det bäst sålänge
/isabell
Bilder från förra året

heja heja!

Denna helgen är det nordiska mästerskap för både killar och tjejer! Det hålls i danmark och två från bbk tävlar idag Lisa och Stine!

Det skulle vart riktigt kul att åka ner och heja på men Än sålänge verkar det gå bra där nere!
snart läggdags

hejhej tänkte slänga upp ett inlägg snabbt innan det är dags att sova :D

Idag har man bara tagit det lungt efter skolan, tråkigt att det är så dåligt väder ju nu bara usch! har verkligen gått i ösregn idag fram och tillbaka och sedan hemåt som var värst.. såg ut som jag hade hoppat ner i en sjö i spegeln!

Men iallafall,
Det blev ingen tjejträning idag, men nästa vecka så blir det fullt ös :) och träningen igår var bra, vi gick in till gymmet och körde på där, tränade armar och jobbade med roddmaskinerna. På roddmaskinen skulle man köra 500meter i sån bra hastighet som möjlighet.. lovar det kändes i benen när man var klar och man fick verkligen igång flåset! joooobbigt men härligt

Nu när det snart är sommarlov så är det mycket lugnare i hallen, igår var vi inte heller så många på träningen.. vi får se nästa vecka om det kommer fler:)

Om nån av er som läser detta bor i borås eller har nära till borås är självklart välkomna ner till borås brottarklubb och träna med oss, bara kul med nya människor!

En bild tagen precis när matchen är slut, jag möter en dansk i röd:)

hallooij isabell här


Upptäckte precis att vi har haft bloggen över 1år, jag var 16 när jag skrev detta
 "
Vi är 3 tjejer vid åldern 16,17,20 som precis har börjat blogga! Vi brottas fristil i Borås brottarklubb så här skriver vi mycket om träning, tävlingar och annat kul inom brottning och lite annat som händer utanför. Vi alla går i skolan, Malin studerar sjuksköterska på högskolan och isabell och tatiana går på gymnasiet. Vi lärde känna varandra inom brottningen och är nu väldigt nära och kära vänner ! Vi lever nu livet och inget kan stoppa oss ""

Både tatiana och malin har fyllt år och om nåra månader fyller jag 18, tiden har verkligen gått fort!

Ikväll blir det träning, undrar om vi blir många idag . . i måndags var vi ca 8stycken bara.. Men men! Nu ska jag fortsätta plugga vidare med fackteckningen som jag håller på med, till de som inte vet så läser jag textil och konfektion på gymnasiet, där vi syr kläder, tecknar och jobbar kreativtBild på hur mitt skrivbord ser ut just nu

isabell uppdaterar wopwop

Hejsan!

Ursäkta för den super dåliga uppdateringen! Kände att det var dags att börja uppdatera igen :)
Vi har faktis tränat på väldigt bra under de senaste månaderna, den senaste tävlingen var Soft touch som desutom var den sista tävlingen för säsongen (för dom flesta), tatiana har vart på en hel del brottningsläger och tävlat utomlands - borta i Riga! Lisa i våran klubb ska tävla i nordiskamästerskap denna helgen- hoppas det går bra för henne:) hon blev även svenska mästarinna i brottning för inte sålänge sedan! Det blev även våran klubbkamrat stine för nån vecka sedan! Jätte kul verkligen :D

Nu när sommaren har kommit så har vi börjat med utomhusträning på måndagar, igår var sprang vi ut till ett ställe och gjorde olika fysövningar, vi drog bildäck, lyfte träd, sprang upp för sjukt branta backar, körde 100m intevaller och annat hårt! Man kände sig som en mini rocky balboa :) Det var våran tränare mattias som körde med oss, det ska bli kul igen nästa vecka :)

Vi hade också brottningsavslutning under helgen, vi sov i millitärtält och umgicks. Tror vi var runt 40 pers blandat med små och stora. Kulkul!

Nästa inlägg kommer så småning om :) måste börja ta mer kort som förr!

Vi paddlade kanot, på lördan var det kallt o jobbigt.. på söndan så var det helt okej haha :)


vi klättrade upp till borås högsta topp

uppe på en skidbacke där vi slog läger


Här fick man blommor av mycket söta små killar haha :)

Sista dagen, när man kom hem vart man helt sluuut.. somnade på direktenbbkwrestlerss

Vi är 3 tjejer vid åldern 17,18,21 som precis har börjat blogga! Vi brottas fristil i Borås brottarklubb så här skriver vi mycket om träning, tävlingar och annat kul inom brottning och lite annat som händer utanför. Vi alla går i skolan, Malin studerar sjuksköterska på högskolan och isabell och tatiana går på gymnasiet. Vi lärde känna varandra inom brottningen och är nu väldigt nära och kära vänner ! Vi lever nu livet och inget kan stoppa oss

RSS 2.0