HEJ



tatiana och stine kom och tittade på träningen, båda var sjukaa stackarna




Det är så många som har gått och blivit förskylda nu, själv har jag inte blivit det som tur är och tror jag inte kommer bli det eller får ju hoppas : ) Denna helgen är det en tävling i hästveda, jag ska inte åka dit men några andra tjejer från klubben ska det :) hoppas det kommer gå bra för dem! Imon missar jag nog träningen för ska på kurs med körskolan :0 jag ska börja köra bil! så snart kommer jag med bilen istället för min rosa cykel som jag tar mig fram med här i regniga borås!

nu måste jag gå ! ha det bäst / isabell



Kommentarer
stephanie

har precis lottat ut vinnaren av dagens blogg, kika in och kolla om det var du som vann. Om inte, va med igen. Inlägget med dagens blogg kan du hitta här ! Spamm är tillåtet den här gången !



http://shoppahollys.blogg.se/2011/september/vinnarna-av-dagens-blogg-ar.html#comment

2011-09-15 @ 21:16:10
URL: http://shoppahollys.blogg.se/
stephanie

var gärna med och tävla om 5 solpoletter på min blogg :)



http://shoppahollys.blogg.se/2011/september/tavling.html#comment

2011-09-17 @ 21:33:40
URL: http://shoppahollys.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bbkwrestlerss

Vi är 3 tjejer vid åldern 17,18,21 som precis har börjat blogga! Vi brottas fristil i Borås brottarklubb så här skriver vi mycket om träning, tävlingar och annat kul inom brottning och lite annat som händer utanför. Vi alla går i skolan, Malin studerar sjuksköterska på högskolan och isabell och tatiana går på gymnasiet. Vi lärde känna varandra inom brottningen och är nu väldigt nära och kära vänner ! Vi lever nu livet och inget kan stoppa oss

RSS 2.0