21:06

Torsdags träningen blev ett hårt brottarspass med massa matcher, vi körde på hela tiden tills det var dags att gå hem, som sagt så är vi bara tjejer som tränar på torsdagar utom våra tränare Mattias & Murray då som är killar, väldigt duktiga tränare med sjuk humor!

 

Idag fick vi också reda på en sak som gjorde oss ganska glada, våran blogg var länkad på Svenskabrottningsförbundet - tack så jätte mycket för det!. . vi kan lova er att bloggen kommer bli bättre o bättre med tiden !

torsdag

idag är det torsdag oh det betyder att det är tjej träning idag. När vi har tjej träning så kommer det folk som olika städer oh det är faktiskt skit kul oh bra för då får vi bra träning ;) får brottas med andra tjejer oh det är faktiskt kul! kommer senare med dags träning ! puss på er /tatiana

30/3


Senare ikväll är det dags för brottning, vi har också gjort ett litet löfte att lova att stretcha efter varje träning . . det är ganska bra att inte vara stel när man är tjej och brottas :) eller det är nog bra för alla ..

hej sålänge !

brottaren med ett ben !


Ni alla måste verkligen se detta! helt otroligt! Anthony Robles  känd för brottaren med ett ben, en riktig kämpe också Vinnare i världsmästerskap, ja resten kan ni ju se på filmen :) ! Han är grym iallafall!

Let's dance

BROTTAREN FRANK ANDERSSON I FINAL
Just därför som jag kollar på Let's dance i år! , tycker verkligen han ska vinna så som Martin Lidberg gjorde år 2008.

Ny design

Under denna veckan har jag försökt att fixa en snygg design till våran blogg, har tagit hjälp från youtube men med den hjälpen kom jag bara halvägs. Tills idag då jag fick hjälp av en kompis som hade en bra sida där det stod hur man gjorde ! visst känner man sig lite osmart men jag klarade det iallafall,

vad tycker ni än sålänge då? är det fint :D? jag tycker iallafall det blev snyggggt, tjejerna har inte sätt det på bloggen än men ska säga till dem så fort de kommer hem!


Senare ikväll blir det iallafall brottning !
/ isabell

grattis malin

idag fyller malin år ;D gratttis världens bästa oh grattis på andraplasten,
för er som inte visste så åkte malin till SM oh hon har inte tävlat på tre år, oh hon
åkte på SM oh blev tvåa , oh det är tvä bra ;D så grattiis sötnos

fallsegerDet här är då Ida i rött , en av våra små brottare (32kg) . Det här var en ganska snabb seger där hon vinner på att lägga motståndaren på "fall" asså att lägga motståndaren på rygg.

Ida är mycket duktig och blir bara duktigare, våran lilla ida.

BBK

 

Ja nu är vi hemma, vi har inte hunnit uppdatera något efter helgen pga skola, träning osv men annars gick tävlingen bra . Det blev en guld och en brons medalj för borås. Nu tränar vi på hårdare för bättre resultat till nästa tävling :)

- Lägger upp en film snart så ni kan se hur en match går till

ta hand om er sålänge !

dags för tävling

Dags för tävling, skriver senare hur det gick för alla ;) håll tummarna nu. pusss

HELG !

Hej! imorgon är det tävling i Falköping, kan gissa på att många brottare är hungriga och längtar till invägningen som börjar klockan 8 så att man kan äta sedan. Vi blir 8 brottare som åker ner och hoppas alla går vidare till nåsta dag eftersom det är en två dagars tävling.

För er som kanske inte vet så är det olika viktklasser som vi tävlar i och innan tävlingen börjar så är det invägningskontroll och ringormskontroll som måste göras för att få vara med och tävla. Oftast är man flera brottare i sin viktklass och för att hålla sig "kvar" sålänge som möjligt gäller det att inte förlora två matcher för då är man ute.

De tar alltid killarna före tjejerna, alltså tjejerna går match senare än killarna men håll tummarna för oss i boråsbrottarklubb! Vi hoppas att det kommer gå bra.


vi hade kul under träningen i onsdags ;d

F R Å G E S T U N D

FRÅGESTUND, vi tänkte ha en frågestund där ni kan fråga oss frågor genom att komentera. Vi kommer sedan svara det "live" asså med videofilm för att göra det lite roligare! Så komigen börja skicka frågor!(tatiana hade lagt in en för några dagar sedan som helt plötsligt försvann av nån orsak,så här är den nya iallafall.)

ENJOY!

Hittade precis en liten berättelse som två av de minsta - Ida&kersin hade skrivit påväg till en tävling år 2009. Vad tycker ni? är den bra eller;) visst så hjälpte jag dom lite i slutet fast det blev aldrig klart eftersom alla somnade!


Lilla mälarcupen

Det var en gång en helg i början av november då nåra brottare åkte på en tävling långt bort i västerås. De hette Isabell, ida,kerstin ,moso ,tatiana ,maria och malin. Tränarna hette Mattias och Murray.

De var på väg till en tävling som hette lilla mälarcupen. Alla brottarna sa att det skulle bli kul att bo på hotell hotellet hette scandic hotell och alla ser fram emot emot gild men det kan gå dåligt men vi hoppas att alla tar hem guild en i f/y 32 kilo f/y 42 kilo kvu 56 kilo kvu 56 kilo kvj 55 pojk 59, malin ska cocha oss alla. Borås hoppas nu på ett lag pris för det förstänar ett gott lag som har kämpat så hårt på träningarna.

Efter den långa bilturen i fyra timmar och invägningen som gick bra fick alla brottare äntligen äta. Sedan åkte de till hotellet och åt en massa mat. Efter en lång måltid var det bara att ta det lugnt för dagen efter var det dags för fight! På lördagen tidigt på morgonen efter frukost buffen på scandic hotell åkte de vidare till hallen där de skulle brottas. Det var ingen lite hall må jag säga och fllt med brottare var det av alla sorters storlekar.

SNIPP SNAPP SLuuUT SÅ VAR DENNA BROTTAR SAGAN SLUT!/isabell

boråshallen

hej hoppas ni har haft en bra helg för det har vi men idag är det måndag och då vet ni vad som gäller TRÄNING och just nu ör vi i lokalen och det verkar som det blir en toppen träning. Idag saknas bara våran underbara tränare murray och malin som är på träningsläger i läger i klippan.

Vi kommer lägga upp en video på dagens träning förr eller senare så checka in idag eller imon !


ha det gött ;)

biffarna från BBK
Wiho

Hej shorty här=)
Jag skulle egentligen varit med och tävla i Klippan i helgen men det blev krångel med filapasset. Det var tråkigt. Jag ska vara med på landslagslägret efteråt iallafall. Ska även tävla FTcupen.Då blir vi många från klubben som ska tävla med!
 Längtar verkligen efter att börja tävla och komma igång med det igen!

 Idag körde vi en rätt lugn träning bara snabba matcher.
kommer inte på så mycket mer att skriva idag =)

PUSSOKRAM / malin

då cyklar vi

En liten film med malin,isabell och tatiana inne i cykelrummt, malin kommer snart skriva så
lägger in denna snabbt:)


lovar vi cyklade på riktigt ordentligt!

brottning

brottning är livet för er som inte visste :)

bbkwrestlerss

Vi är 3 tjejer vid åldern 17,18,21 som precis har börjat blogga! Vi brottas fristil i Borås brottarklubb så här skriver vi mycket om träning, tävlingar och annat kul inom brottning och lite annat som händer utanför. Vi alla går i skolan, Malin studerar sjuksköterska på högskolan och isabell och tatiana går på gymnasiet. Vi lärde känna varandra inom brottningen och är nu väldigt nära och kära vänner ! Vi lever nu livet och inget kan stoppa oss

RSS 2.0