snart läggdags

hejhej tänkte slänga upp ett inlägg snabbt innan det är dags att sova :D

Idag har man bara tagit det lungt efter skolan, tråkigt att det är så dåligt väder ju nu bara usch! har verkligen gått i ösregn idag fram och tillbaka och sedan hemåt som var värst.. såg ut som jag hade hoppat ner i en sjö i spegeln!

Men iallafall,
Det blev ingen tjejträning idag, men nästa vecka så blir det fullt ös :) och träningen igår var bra, vi gick in till gymmet och körde på där, tränade armar och jobbade med roddmaskinerna. På roddmaskinen skulle man köra 500meter i sån bra hastighet som möjlighet.. lovar det kändes i benen när man var klar och man fick verkligen igång flåset! joooobbigt men härligt

Nu när det snart är sommarlov så är det mycket lugnare i hallen, igår var vi inte heller så många på träningen.. vi får se nästa vecka om det kommer fler:)

Om nån av er som läser detta bor i borås eller har nära till borås är självklart välkomna ner till borås brottarklubb och träna med oss, bara kul med nya människor!

En bild tagen precis när matchen är slut, jag möter en dansk i röd:)



Kommentarer
camilla

va härlig blogg gillar att den faktiskt sticker ut :D måste va en rolig sport?

2012-06-15 @ 10:39:02
URL: http://sexzita.blogg.se/?tmp=2523364
isabell

tacktack! Ja det är väldigt roligt(: pröva vetja:D!

2012-07-02 @ 00:26:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bbkwrestlerss

Vi är 3 tjejer vid åldern 17,18,21 som precis har börjat blogga! Vi brottas fristil i Borås brottarklubb så här skriver vi mycket om träning, tävlingar och annat kul inom brottning och lite annat som händer utanför. Vi alla går i skolan, Malin studerar sjuksköterska på högskolan och isabell och tatiana går på gymnasiet. Vi lärde känna varandra inom brottningen och är nu väldigt nära och kära vänner ! Vi lever nu livet och inget kan stoppa oss

RSS 2.0