höstlov med mycket brottning

Hej :D
 Äntligen är det höstlov! För vissa inte, menmen det är riktigt skönt:)
 igår var det träning, vi var inte så många men jag  blev iallafall svettig, maria ledde uppvärmningen sen körde vi egen stretching på 5 minuter men då masserade vi varandra istället hihi ! sen började vi med lugna matcher för att komma igång och sen körde vi våra egna favorit grepp som vi gillar att göra när vi brottas:) och därefter avslutade vi med doppboll, mycket kul :)

På fredag så är vi 8 brottare + tränare + hejaklack(malin och stine :D) som åker upp till västerås för tävling! Tror vi skulle åka mot västerås runt 2 på dagen, gött att komma iväg tidigt.. fast resan tar typ 4 timmar så vi blir precis i tid till invägning o ringormskontrollen som börjar 6 om jag inte har fel!

Vi ska försöka uppdatera under helgen! Så håll utkik:)


Bjuder på en bild från förra tävlingen!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bbkwrestlerss

Vi är 3 tjejer vid åldern 17,18,21 som precis har börjat blogga! Vi brottas fristil i Borås brottarklubb så här skriver vi mycket om träning, tävlingar och annat kul inom brottning och lite annat som händer utanför. Vi alla går i skolan, Malin studerar sjuksköterska på högskolan och isabell och tatiana går på gymnasiet. Vi lärde känna varandra inom brottningen och är nu väldigt nära och kära vänner ! Vi lever nu livet och inget kan stoppa oss

RSS 2.0